Leave Your Message
BT5 fa'asalalauga o oloa fou--mug

Tala Fou

Tala Fou Categories
    Tala Fou Fa'apitoa

    BT5 fa'asalalauga o oloa fou--mug

    2023-12-06

    I lenei lalolagi pisi, tatou te mananao uma lava e maua se filemu ma le mafanafana. Ma o se ipu maʻaleʻale o le mafanafana o loʻo e sailia. O le asō, matou te mitamita e faʻafeiloaʻi atu ia te oe se faasologa fou o ipu, ina ia mafai ona e tofo lelei i le taimi e tasi, ae lagona foi le ola maloloina.

    BT5 fa'asalalauga o oloa fou--mug

    ① Tufuga tulaga ese

    O a matou ipu e faʻaaogaina auala eseese e pei o le valiina o lima, lomitusi mata ma faʻamalama reactive, o mea taʻitasi o se galuega faʻapitoa o faatufugaga. Pe o se mamanu maaleale vali lima, poʻo le lanu siliki lanu susulu, poʻo se mea uiga ese, e mafai ona e fiafia i se taimi lelei i le taimi e tasi, ae lagona foi le loto ma le fatufatuaʻi o tufuga.

    BT5 fa'asalalauga o oloa fou--mug2

    ② Fa'agasologa lanu lanu i lalo ole fa'amama maloloina

    Mo lou soifua maloloina, matou te fa'aogaina le fa'agasologa o le lanu i lalo o le i'a e taofia ai mea leaga mai le ipu. Ina ia mafai ona e fiafia i le matagofie o le olaga a o inu lauti ma kofe.

    BT5 fa'asalalauga o oloa fou--mug3

    ③ Eseese ituaiga ipu

    O a matou ipu ipu e ufiufi ai ipu kofe, ipu au tele, ipu fa'aputu ma isi ituaiga ipu e fetaui ma ou mana'oga mo taimi eseese. Pe o se taimi malolo i le fale poʻo se taimi faʻafouina i le ofisa, e mafai ona e maua ai se mea manaia.

    BT5 fa'asalalauga o oloa fou--mug4

    ④ Tele gafatia e faʻafetaui ai manaʻoga i aso uma

    Ina ia fetaui ma ou manaʻoga i aso taʻitasi, o matou ipu e tele lava le gafatia. Pe o le vai, lauti, kofe poʻo le taeao, e faigofie ona faʻafetaui. Tuu atu oe i le olaga pisi, ae fiafia foi i se taimi o le filemu ma le mafanafana. .

    BT5 fa'asalalauga o oloa fou--mug5

    ⑤ Fa'afaigofie ona fa'amama luga

    Ina ia faafaigofieina le faagasologa o le faaaogaina o le ipu, ua matou mamanuina faapitoa luga lamolemole e faafaigofie ai le faamamaina ma vave.Tuu atu e te fiafia i se taimi lelei, ae mafai foi ona faigofie ona tausia le ipu mama ma mama.

    I se faapuupuuga, o lenei faasologa fou o ipu o se galuega faatufugaga ma se soa vavalalata i lou olaga. Sei o tatou tulimatai atu i le aumaia o le matagofie ma le soifua maloloina i lou olaga!

    lau anotusi